TNT написа:
KazanovA написа:
Не виждам какво въобще някои които си мислят че са "разбирачи",въобще могат да твърдят че Виста е по-боклук от Експито,това че комповете ви не могат да покрият изискванията му,не означава че уиндоуса е скапан,купете си едни компове за 600-700 лева и тогава пак проверете и ще видите разликата.
Пич, ти си "разбирач" по всички въпроси
Някои от хората, които пишат, с това се занимават.
Глей го келеш бе....хората му обясняват, че вистата не важи той си знае неговото...не е въпроса до машините въпроса е в липсата на бъгове...а бъгове във Виста бол :) Много е полезно да взимаш акъл от хората,които твърдо разбират повече от теб по някои теми. Аз не мога да кажа,че разбирам от компютри (на фона на Гоги и Сотката или пък г-н Ангелов) за това не споря. Скоро и аз разбрах за тоз уин7 и слуховете, че ще измести виста на 100% се потвърждават с всяко изминало мнение което чувам. Както стана с уин МЕ и с 2000.
Аз примерно до преди 15 мин си мислех, че ъпдейтите са хубаво нещо
/особено пък ъпдейтите за уиндоуса/ Преди 2 3 дена преинсталирах уина и сложих си му най- важните програми /естествено и най-бозавия офис - 2007,че всички курсови работи на него ни искат да са направени/ инсталирах си му драйверчетата,скайпче,уинампче,торент програмка, мозиличка, нодче, неро, принтерче, кодекси, бс плеърче... нали айляшки програмки дето не са ми създавали ядове. Зарежда си уина като пресен, пресен така бързо, фърчи айляк *цензура*, ОБАЧЕ решавам, че тряа да му ъпдейтна драйвърите....свалих си ги инсталирах си ги и нещата забозяха и фаталния момент настъпи когато инсталирах адобе рийдър. Сложих го реснах и сичко беше по старо му.....бавееееен, бъгваааааааащ, смотааааан...забивааааа
И ся нямам време да преинсталирам пак и на всичкото отгоре вече нямам и диск със ЧИТАВ уин...
Колкото до Линукс преди около година /може и малко повече/ Гоги се беше зарибил с тоя линукс вика т'ва е истината мн е добро. Аз тогава му обяснявах, че се залъгва и не му е дошло времето той не вЕрваше и сега пак си е с уин. Колкото и по добър да е Линукс /а това е безспорен факт/ МС са се наложили и сумати програми,дори някои хардуерни "приставки" НЕ вървят под Линукс. Ако този проблем бъде решен евтино, икономично и без да черпи колосални количества от ресурсите на машината Линукс ще се наложат със скоростта на светлината,та може и по-бързо
ГАРАНЦИЯ!