fentg.com

ФОРУМЪТ на ФЕНОВЕТЕ на НТГ
Дата и час: Чет Яну 16, 2025 6:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Правила на форума

Натиснете за да видите правилата

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: VISTA, XP или MAC?
МнениеПубликувано на: Съб Май 09, 2009 10:32 am 
Аватар

Не виждам какво въобще някои които си мислят че са "разбирачи",въобще могат да твърдят че Виста е по-боклук от Експито,това че комповете ви не могат да покрият изискванията му,не означава че уиндоуса е скапан,купете си едни компове за 600-700 лева и тогава пак проверете и ще видите разликата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 09, 2009 1:09 pm 
Аватар

KazanovA написа:
Не виждам какво въобще някои които си мислят че са "разбирачи",въобще могат да твърдят че Виста е по-боклук от Експито,това че комповете ви не могат да покрият изискванията му,не означава че уиндоуса е скапан,купете си едни компове за 600-700 лева и тогава пак проверете и ще видите разликата.

Пич, ти си "разбирач" по всички въпроси :smile: Някои от хората, които пишат, с това се занимават.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 09, 2009 6:09 pm 
Аватар

TNT написа:
KazanovA написа:

Пич, ти си "разбирач" по всички въпроси :smile: Някои от хората, които пишат, с това се занимават.

Глей го келеш бе....хората му обясняват, че вистата не важи той си знае неговото...не е въпроса до машините въпроса е в липсата на бъгове...а бъгове във Виста бол :) Много е полезно да взимаш акъл от хората,които твърдо разбират повече от теб по някои теми. Аз не мога да кажа,че разбирам от компютри (на фона на Гоги и Сотката или пък г-н Ангелов) за това не споря. Скоро и аз разбрах за тоз уин7 и слуховете, че ще измести виста на 100% се потвърждават с всяко изминало мнение което чувам. Както стана с уин МЕ и с 2000.

Аз примерно до преди 15 мин си мислех, че ъпдейтите са хубаво нещо ;) /особено пък ъпдейтите за уиндоуса/ Преди 2 3 дена преинсталирах уина и сложих си му най- важните програми /естествено и най-бозавия офис - 2007,че всички курсови работи на него ни искат да са направени/ инсталирах си му драйверчетата,скайпче,уинампче,торент програмка, мозиличка, нодче, неро, принтерче, кодекси, бс плеърче... нали айляшки програмки дето не са ми създавали ядове. Зарежда си уина като пресен, пресен така бързо, фърчи айляк *цензура*, ОБАЧЕ решавам, че тряа да му ъпдейтна драйвърите....свалих си ги инсталирах си ги и нещата забозяха и фаталния момент настъпи когато инсталирах адобе рийдър. Сложих го реснах и сичко беше по старо му.....бавееееен, бъгваааааааащ, смотааааан...забивааааа :rating: :rating: И ся нямам време да преинсталирам пак и на всичкото отгоре вече нямам и диск със ЧИТАВ уин...

Колкото до Линукс преди около година /може и малко повече/ Гоги се беше зарибил с тоя линукс вика т'ва е истината мн е добро. Аз тогава му обяснявах, че се залъгва и не му е дошло времето той не вЕрваше и сега пак си е с уин. Колкото и по добър да е Линукс /а това е безспорен факт/ МС са се наложили и сумати програми,дори някои хардуерни "приставки" НЕ вървят под Линукс. Ако този проблем бъде решен евтино, икономично и без да черпи колосални количества от ресурсите на машината Линукс ще се наложат със скоростта на светлината,та може и по-бързо :rolleys: ГАРАНЦИЯ!

Парите контролират света,а ние финансистите контролираме парите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 09, 2009 10:32 pm 
Аватар

бххахаха бъгав бил вистата...о Аллах :rofl: :haha: както и да е,някой знае ли кога официално излиза Уин7 в България да си го купя щом толкова го хвалите :fun:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 10, 2009 1:49 am 
Аватар

KazanovA написа:
бххахаха бъгав бил вистата...о Аллах :rofl: :haha:

Смешко...т'ва го казват хора, които с тея неща си изкарват прехраната.------------>
emilang написа:
XPSP2 се оказа достатъчно здрава ОС. Ако някой си спомня OS-линията на MS - Vista няма да е първата "прескочена" поради неуспех версия. Millenium напомня ли ви нещо? Викаха му Windows ME... А с 2000 какво стана? След '98SE - XP e най-здравото нещо на Microsoft...
Същото важи и за офис2007, 2003 бе последният бисер в майкрософтската офис линия...

Най-малкото Гоги/едното от момчетата цитирани от мен/ учи програмиране, а Сотката няма стигане в тея неща и г-н Ангелов ще го потвърди...

Ако го ползваш само да си цъкаш скайпче фифа мозила и бс плеър ми мноо ясно,че няя видиш никви бъгове и дразнещи неща. Не защото ги няма ми щот не разбираш...мърда...

Ако не беше бъгава щяха ли да я "прескочат" и сега да питаш за уин7..пикльо..
В замунда има RC версията,сваляш, пишеш, инсталираш не ти ги препоръчвам, но ако ти е мерак слагай.

http://bwm274.wordpress.com/2009/05/01/windows-7/

Научи се да ползвш гугъл!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating: :rating:

Информирай се по темите от следните сайтове:
http://PCworld.bg
http://Kaldata.com
http://SoftVisia.com
http://TechNews.bg
http://ehhaa.com/
След като изчетеш всичко изписано в тези сайтове и постепенно анализираш прочетеното можеш да коментираш подобни теми.

П.П. Ивинявам се на модераторите и останалите съфорумници за грубия тон.

Парите контролират света,а ние финансистите контролираме парите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 10, 2009 11:15 am 
Айляк
Аватар

KazanovA написа:
бххахаха бъгав бил вистата...о Аллах :rofl: :haha: както и да е,някой знае ли кога официално излиза Уин7 в България да си го купя щом толкова го хвалите :fun:

Радвам се, че си религиозен - нормално за теб все пак.

Както виждам не опъваш само моите нерви във форума, така че избягвай да изпадаш в спорове с потребителите, защото може да последва наказание.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 10, 2009 11:41 am 
Аватар

Митака написа:
може да последва наказание.

Имаш Изображение от мен :thumbsup:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 10:23 pm 
Аватар

Понеже виждам, че не сте наясно (САМО НЯКОИ!!!!! НЕ ВСИЧКИ ПОДЧЕРТАВАМ) ще ви дам някои критерии за надеждна операционна система и за бърза такава (моля да отбележим, че това са критерии за ползване от непрофесионалисти каквито СМЕ повечето):

За Виста - извинявайте много, но неможе да ми кажете, че "Аве КОмпа ти е бавен" - пред очите ми виста ХОУМ - относително лека зареди на лаптоп тошиба с 4гб рам за повече от 2 минс. самите MicroSoft твърдят че една ОС за да е добра трябва да зарежда за около 15 (петнадесет) секунди!! Ех, жалко, че не пазя линка към статията.. за да не съм голословен.. ако на това казваш ниско класов компютър било то и лаптоп, то аз питам - нима трябва да мина от Workstation на Server-на PC конфигурация ли за да съм в крак с модата - неможе при среден клас - 4гб за домашно PC ОС да лапне половината съгласете се това е ГОЛА ОС?! Линукс например лапа също бая но вътре има сичко - купувате виста ама си слагате FireFox ОТДЕЛНО нали ;) та дори и флаш плейер за В-бокс... помислете...навит съм 30гб рам да сложа - ефтина е - само файда да има.. - с виста няма!

Въпреки, че не играя почти на игри - не е малък и процента на игрите под виста ПЪРВО НЯМАТ ПОДДРЪЖКА (Compatibiliy?! ) и 2ро компютъра използва ресурси в пъти а не в проценти повече за да ги "подкара" - говорим за мощни машини от 2гб рам нагоре и от двуядрен с 3мб кеш от 3то ниво нагоре - за да не кажете, че говоря за "Щайги" - нечовешко да "скупиш" 35 до 45% от производителността си заради шарените стъкларии... мисля само с тези ... дреболии изчерпваме темата.. (а колко още неща има за compare), за кое колко пари чини.. - в условията на финансова криза е меко казано глупост дадеш пари за тази ОС... за мен лично бъдещето е в 7 - ако говорим за уиндолс изобщо като бъдеще... защото аз лично почвам да не ги довиждам до края на диаграмата да до пъплят.. виста и 7 - особено 7 са такива интерфейсни кражби от МАК и малко линукс, че направо човек може да се :dizzy: от всякъде...

Човек, който знае за какво да си ползва компа и какво иска от него.. не би се натресъл със виста... тя беше... една ОС за която дано по скоро говорим в мин. св. вр.! Единственото и реално приложение за хора, които изчерпват компа с чалга (музика)
скайп и малко филми... + игри от клибара на кликомания до ЦС... мисля че.. 700лв за комп.. ще стигнат за тези екстри да вървят... ;) (лека хибербула признавам - да не кажете нещо...)

Дерзайте... до 22-октомври-2009 (ако се не лъжа) до официалния релийз на 7 - и моля купете си го! Пиратството Ограбва :poklon: :p :rofl:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 29, 2009 1:58 am 
Аватар

Излезе 7 и кво веднага откриват дупка :frusty: Има да чакат да дам 200$ за нещо което не работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 29, 2009 11:04 pm 
Аватар

хахахаха,страшни коментари:D Това че уиндоуса на половината от тук е теглен от пиратски сайт и е бъгнат,значи че уиндоуса е скапан така ли?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]