Nifanta написа:
Ам... за Уинамп... далеч не е най-читавия софтуер с мултиканална поддръжка - по default за музика се ползват само 3 колони при системите за дом. кино (DVD или РС - няма значение) - най-вече Center-a не свири... за уинамп - ако е най-новият от сайта на NullSoft мисля че е предвидено това, ако не е - предполагам че има plug-in някъде из нета, който да "отпуши умрелите колони" - несъм 100% сигурен, но ако пуснеш в чичо гугъл един сърч "Winamp 5.1 plug-in" мисля, че ще цъфне нещо
За драйвера за камерата... предполагам, не тръгват оригиналните драйвери, (ако правилно съм разбрал де) защото вероятно, макар писани за "WinХР" самия хардуер е правен за "Windows Glista" and above, понеже не съм запознат с модела...на камерата, като се замисля май не беше споменал и ОС- който ползваш, затова предположих че е ХР. но драйвери се намират навсякъде и то без пари.. идеята, (според мен поне) е че ако не си ги намериш сам... трудно някой би ти помогнал... поне до тук моя опит е такъв..

Така за Уинампа това трябва да са някакви натройки ама то`но тези неразбирам откyде да ги наглася ,определено центъrа си бачка колоната, междувременно ми излезна друг проблем ,незнам защо така подозирах, че е нещо от софтуера за камерата ама ме съмнява от това да даде там проблем ,та уинампа си има поне звук ,а в сайтовете като Vbox,Youtube i тн ,нямам звук изчезна изведнъж ,някой да има идея какво ще е , с Мозила съм да не са някакви натройки в нея ;
Така за софтуера на камерата си ходих до сервизния център и там ми дадоха оригиналния диск ,бил останал в тях пробвахме и там камерата ,софтуера наистина е бъгав сигурно заради това че са го правили на виста , та след 3 преинсталации там стана както и в къщи ,обаче за там закъдето ми трябваше нестана заради Хп то нещо,макар че и в къщи съм с Хп там нестана ,явно тоя дето е инсталирал там уиндоуса си е пооставил ръцете и сега ще пробвал преинстал че иска накрая на инсталацията на софтуер някакъв сд 2 на Хп :S