fentg.com

ФОРУМЪТ на ФЕНОВЕТЕ на НТГ
Дата и час: Сря Окт 04, 2023 7:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Правила на форума

Натиснете за да видите правилата

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: SOFTWARE
МнениеПубликувано на: Нед Юли 19, 2009 5:49 pm 
Аватар

emilang написа:
Утре ще те свържа със един специалист по тези неща...

Благодаря предварително :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 21, 2009 9:05 pm 
Аватар

Търся драйвър за пс камера Canyon CNR-WCAM53? по възможност да не е фалшив че от сайта им го свалям и нестава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 27, 2009 2:22 am 
Аватар

Като пускам песни от Winamp от суббуфера ми свирят само 3 колони ,като пускам песен от Vbox си свирят и 5 -те ,някой да знае откъде се настройва на Winampa да си свирят нормално ,преди време ми беше станало така и от самосебе си някак се оправи ама сега неще ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2009 9:58 pm 
Аватар

Ам... за Уинамп... далеч не е най-читавия софтуер с мултиканална поддръжка - по default за музика се ползват само 3 колони при системите за дом. кино (DVD или РС - няма значение) - най-вече Center-a не свири... за уинамп - ако е най-новият от сайта на NullSoft мисля че е предвидено това, ако не е - предполагам че има plug-in някъде из нета, който да "отпуши умрелите колони" - несъм 100% сигурен, но ако пуснеш в чичо гугъл един сърч "Winamp 5.1 plug-in" мисля, че ще цъфне нещо :bounce:

За драйвера за камерата... предполагам, не тръгват оригиналните драйвери, (ако правилно съм разбрал де) защото вероятно, макар писани за "WinХР" самия хардуер е правен за "Windows Glista" and above, понеже не съм запознат с модела...на камерата, като се замисля май не беше споменал и ОС- който ползваш, затова предположих че е ХР. но драйвери се намират навсякъде и то без пари.. идеята, (според мен поне) е че ако не си ги намериш сам... трудно някой би ти помогнал... поне до тук моя опит е такъв.. :poklon:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 31, 2009 1:32 am 
Аватар

Nifanta написа:
Ам... за Уинамп... далеч не е най-читавия софтуер с мултиканална поддръжка - по default за музика се ползват само 3 колони при системите за дом. кино (DVD или РС - няма значение) - най-вече Center-a не свири... за уинамп - ако е най-новият от сайта на NullSoft мисля че е предвидено това, ако не е - предполагам че има plug-in някъде из нета, който да "отпуши умрелите колони" - несъм 100% сигурен, но ако пуснеш в чичо гугъл един сърч "Winamp 5.1 plug-in" мисля, че ще цъфне нещо :bounce:

За драйвера за камерата... предполагам, не тръгват оригиналните драйвери, (ако правилно съм разбрал де) защото вероятно, макар писани за "WinХР" самия хардуер е правен за "Windows Glista" and above, понеже не съм запознат с модела...на камерата, като се замисля май не беше споменал и ОС- който ползваш, затова предположих че е ХР. но драйвери се намират навсякъде и то без пари.. идеята, (според мен поне) е че ако не си ги намериш сам... трудно някой би ти помогнал... поне до тук моя опит е такъв.. :poklon:

Така за Уинампа това трябва да са някакви натройки ама то`но тези неразбирам откyде да ги наглася ,определено центъrа си бачка колоната, междувременно ми излезна друг проблем ,незнам защо така подозирах, че е нещо от софтуера за камерата ама ме съмнява от това да даде там проблем ,та уинампа си има поне звук ,а в сайтовете като Vbox,Youtube i тн ,нямам звук изчезна изведнъж ,някой да има идея какво ще е , с Мозила съм да не са някакви натройки в нея ;
Така за софтуера на камерата си ходих до сервизния център и там ми дадоха оригиналния диск ,бил останал в тях пробвахме и там камерата ,софтуера наистина е бъгав сигурно заради това че са го правили на виста , та след 3 преинсталации там стана както и в къщи ,обаче за там закъдето ми трябваше нестана заради Хп то нещо,макар че и в къщи съм с Хп там нестана ,явно тоя дето е инсталирал там уиндоуса си е пооставил ръцете и сега ще пробвал преинстал че иска накрая на инсталацията на софтуер някакъв сд 2 на Хп :S

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 31, 2009 10:31 pm 
Аватар

ZlaT написа:
а в сайтовете като Vbox,Youtube i тн ,нямам звук изчезна изведнъж ,някой да има идея какво ще е , с Мозила съм да не са някакви натройки в нея

Най-простото е да пробваш с IE дали ще тръгне звука :smile:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]