Защо не написахте, кой е авторът, господине
Като цяло смятам, че авторът се справи добре с есето, но за някои неща не съм много съгласен с него, но това пак е въпрос на гледна точка и не дотолкова, защото не съм съгласен с тях, а защото няма перфектен алтруист или егоист примерно и нещата почти никога не седят, както са на теория, а и от друга гледна точка алтруистите са егоисти, които си доставят удоволствие съзнателно или несъзнателно от това да помагат на другите хора и също го правят от една страна за себе си. Иначе 10-тата истина придава голяма завършеност на есето и това би се развалило от подробно обяснение за нея, но наистина ми е интересно какво за авторът значи "да бъдеш човек". Това е относителна истина, а те са най-големите истини, защото всеки сам определя какво те значат за него и само тези истини могат да бъдат напълно истински, за това 10-тата истина е перфетна за принципната цел на есето. Призовавам авторът да ни напише тук какво за него лично значи тази истина, когато има време, защото лично на мене ми е много любопитно, какво за него значи "да бъдеш човек", въпреки че 9-тата истина много прилича на 10-тата и се препокриват, но смятам че има тънка разлика и че не защото не са написани отделно, защото от темата на есето се искат 10 истини, а защото наистина все пак разликата я има.