KazanovA написа:
дано да направят нещо господине,защото лятото с маратонките бая се хлъзга,даже поне да го бяха направили бетона равен,сега прилича на Цариградско шосе в София...
сега даже не искам да си помислям на какво прилича...
Най-добре е самите ученици да споделят с преподавателите по физическо фактологията. Да се оформи един диалог, да се види и тяхното мнение, за да може ако проект за "озеленяване" на площадката съществува като минала или бъдеща възможност да не се остави, каквато и да е била тя да потъне в забвение... Самите преподаватели по физическо да повдигнат на събрание въпроса, за да изплува отново на дневен ред...
Моят спомен е, че успоредно с настилката в митологичното пространство витаеше информация и за "повдигане" на нивото на оградата, което лично мен ме притесняваше в посока - нарушаване на благопристойния изглед, който се открива от кръстовището към сградата ни...
Ръководството в училище трябва да вземе здраво нещата в ръце - да се заложи план за благоустройство, да се направи публично достояние този план, за да може да има стимул за реалното му изпълнение...
Иначе едно се говори, после друго се чува и накрая се получават неща, които ни връщат години назад...
/не знам на фона на всеобщата некадърност и некомпетентност, липсата на всякаква предвидливост и възможност да се гледа напред, имаше една дума - безхаберие, която ни отнася здраво и е на път да ни превърне в едното нищо... /
Та всеки един поотделно, както и всички взети заедно не трябва да си затваряме очите за неща, които могат да ни ги изкарат...
Така ли стоят нещата или съм изпаднал в депресивна яма?