Видях аз... дръпнах един, но ме домързя да го слагам, че всеки комп ми трябва... ще прежаля едната виртуална машина... и ще видя. мисля че ще е по-голям погром от виста, но нека не бързам с категоричните заклеймявания - има много път за него, който едва сега започва - при всички положения ще надмине виста - но дали с идеализъм или със още повече бъгавост и недъгавост.. само времето ще покаже! за сега устискваме на ХР - просто си ценя техниката... а и виста персонално на мен няма какво да ми предложи, което ""ХР ми е мъка, че го няма"", както се казва - работи с ХР като ти дотрябва нещо - има Линукс

. Аз малко консерватор си падам явно, но... Г-н Ангелов ще се застъпи за това

За 7 знам, че ще го пускали като безплатен Ъпдейт към виста !!!СП1!!!, което ме навежда на мисълта, че "безплатно е само сиренцето в капана на мишката", особено валидна за политиката на М$, която не е от "вчера", та това ще е базов модел... (и другаде, мисля, споменах) и ще трябва да си платим за другото... така, че аз няма да бързам да "минавам" на тези 2(две) ОС нацяло... може би само за разучаване ще заделя един комп и една виртуална машина и ... толкова повече не давам!