A_I_R_C_A_R_T_E_R написа:
ми на мен някъде към обяд като влизам много бавно зареждат темите,ама като влеза вечерта нямам проблеми-мисля,че това е от компютъра ми,но не вярвам много много
това, дето мислиш, че е от компютърът ти е покъртително... вярно няма как да е от на комшийката компютърът...
а сега - по-сериозно: едва сега сървърът KiRiL на tophost.bg влезе в нормален режим след ремонта от миналия понеделник, та скоростта вече би трябвало да е такава, като преди понеделника... а пък ако на обед днес е бил по-слаб - не знам.... когато ми се забави форума, проверявам как ми е нета като цяло... ако другите сайтове са се забавили и те - имам забавяне от моя си нет... ако другите хвърчат, а форума е бавен, значи е в сървъра KiRiL - където ни се хоства форума... Ако видим, че проблеми от такъв характер започват да персистират /не зн. дали употребявам правилно думата/ като изтече срока на хостинга ще се местим... лошото е че не знам при едно такова местене дали няма да загубим нещо от базата... в най-лошия случай почваме на чисто в началото на другата учебна година и така... може всяка учебна година да почваме "начисто..."